середу, 18 грудня 2013 р.

Методична підтримка на сайті видавництва

Шановні колеги! На сайті видавничого дому "Освіта" у меню "Методична підтримка" є сторінка, яка присвячені підручнику "Інформатика - 5". Екранна копія сторінки перед Вами.
З цієї сторінки за посиланням Завантажити можна завантажити файли-заготовки до уроків за підручником. Для швидкого переходу до матеріалів можна скористатись наведеним посиланням:


Гарних Вам уроків!

вівторок, 17 грудня 2013 р.

Освітній форум Інтел

                10-11 грудня в Україні проходив Міжнародний освітній форум "Нові горизонти ІКТ в освіті", на якому був присутній наш авторський колектив. Ні, ми не представляли матеріали, за якими навчаються учні у п'ятому класі. Ми навчались самі, оскільки вважаємо, що сучасна школа повинна йти у ногу з часом, а вчителі мають навчати сьогоднішніх учнів з думкою про їх завтрашній день. Ми вважаємо, що якщо кожен із нас чогось не навчився сьогодні, то він уже не навчиться цьому ніколи. Тому що завтра будуть нові цілі, виклики, знання та уміння.
               Багато освітніх ресурсів, програм та ідей можна взяти на сайті програми "Інтел. Навчання для майбутнього". Гадаємо, що значна кількість вчителів, які навчають інформатики у школах, знайомі із освітніми ініціативами компанії Інтел, які  протягом 10 років в Україні  відкрили багатьом перспективи, познайомили із новими ідеями, дали поштовх до творчості, професійного зростання. Банер, наведений нижче (автор Барна Андрій), дасть Вам змогу перейти на сайт програми "Інтел. Навчання для майбутнього". Сайт форуму, вікі-платформа програми, треніги та  ресурси для вчителя, новини, веб-спільноти та багато іншого - на цьому сайті. Знайдіть час для власного удосконалення! 

середу, 11 грудня 2013 р.

Добірка файлів

         Шановні колеги! При підготовці до уроків за підручником авторського колективу під керівництвом Морзе Н.В. вам буде потрібно встановити на персональних комп'ютерах школярів файли-заготовки, про які йдеться у вправах рубрики Діємо підручника. Для того, щоб заздалегідь спланувати роботу кабінету та мати змогу ознайомитись із файлами , наводимо посилання на е-сховище файлів:
http://www.ex.ua/view/74796907



Схема розміщення файлів
https://drive.google.com/file/d/0B6fTIfFMSQYZSlBtRDNiY2t2OTg/edit?usp=sharing

Зазначаємо, що доступ до файлів ви зможете отримати також із сайту видавництва. Ми щиро дякуємо усім, хто надсилає нам свої конструктивні зауваження! Якщо Ви помітите помилку у добірці файлів чи їх вмісті - надішліть, будь-ласка, коментар, щоб ми змогли оперативно її виправити.