вівторок, 12 серпня 2014 р.

На порозі Першовересня

                               Шановні вчителі! Дякуємо, що знову заглянули на сторінки нашого блогу! Минає до кінця тривожне літо 2014 року... Напевне, перше літо нашого покоління, протягом якого не відпочивалось. Навіть, якщо й декому вдалось змінити своє місцеперебування, подарувати своїм родинам крихітку щастя літніх канікул, то серце та душа залишались удома. У когось цей дім перетворився у штаб збору коштів для наших військових-захисників, у когось - наповнився тривогою за рідних, що опинились в зоні АТО, у третіх - молитвою за рідних, що виборюють кращу долю для України... У мене особисто - це все сплелось в єдине. А ще, як і минулого року, наш авторський колектив плідно працював над навчально-методичним забезпеченням навчання інформатики.                
                             Цьогоріч ми продовжуватимемо вести блог підтримки навчання інформатики у 5-му класі, маємо намір поповнювати сторінки уроків новими матеріалами, інтерактивними завданнями та вправами. Окрім цього, відкриваємо блог підтримки навчання інформатики у 6-му класі за адресою http://inf6-m.blogspot.com/. Загальні питання методики навчання інформатики будуть розміщені у двох блогах одночасно. А матеріали уроків - на кожному із блогів відповідно.
                            Нам не байдужа думка вчителів-практиків щодо навчальних матеріалів, що пропонує наш авторський колектив. Запрошуємо Вас до співпраці! Надсилайте свої коментарі, зауваження та пропозиції. Ми будемо радо розміщувати посилання на матеріали, підготовлені вчителями за підручником авторського колективу під керівництвом Морзе Н.В.. Ми охоче приймемо до уваги усі доробки, які можуть зробити навчання інформатики цікавим для учнів, доцільним для їх розвитку, гідним творчих вчителів та таким, що забезпечить поступ освіти України в 21 століття.

Немає коментарів: