неділю, 12 січня 2014 р.

Знову до праці!

               Шановні колеги! Дякуємо усім, хто навчав інформатики у п'ятому класі за навчально-методичним комплектом "Інформатика-5" авторського колективу у складі Н.М. Морзе, О.В. Барни, В.П. Вембер, О.Г. Кузьмінської та Н.А. Саражинської та був разом із нами на сторінках блогу! Позаду залишилась половина підручника, розглянуті питання двох розділів навчальної програми, виконані дві практичні роботи, розв'язано багато вправ, виконані проектні завдання...
                Але це тільки цифри. Насправді ми б хотіли, щоб кожен із нас, оглядаюсь назад, побачив не цифру, а кожного свого учня. Усвідомив, що дало їм навчання інформатики, який поступ  зробили діти у досягненні цілей навчального предмета та освіти взагалі. Обміркував, що ми, вчителі, уже зробили та можемо зробити для того, щоб діти були успішними, розумними, творчими, захищеними та підтриманими у кожному їх маленькому кроці до становлення великої людини. Хай це допоможе поставити перед собою нові цілі, побудувати плани та побачити перспективи!
               Ми і надалі будемо намагатись надавати Вам методичну допомогу: на сторінках блогу публікуватимуться дописи та порочні додатки, які можна застосовувати на уроках інформатики у п'ятому класі. Можливо, у Вас знайдуться напрацювання, якими б Ви хотіли поділитись із своїми колегами? Будемо раді відкрити методичну скарбницю вчителів-практиків. Запрошуємо до співпраці!

понеділок, 6 січня 2014 р.

Веселого Різдва!

Шановні колеги! Завтра у наші домівки разом із першою зіркою завітає Різдво. Свята вечеря розпочне новий день - день надії, віри і очищення. Нехай у Ваших родинах панує злагода, в домівках поселиться щастя, у душах народжуються нові  надії, а в серцях - примножується безмежна вчительська любов! Хай маленькі колядники не обминуть Ваш поріг та наколядують Вам щастя, удачу, радість на цілий рік! Наш авторський колектив приєднується до усіх святкових віншувань на добро, на радісне Різдво! 

середу, 1 січня 2014 р.

Нових звершень у Новому році!

           Шановні колеги! Авторський колектив підручника "Інформатика-5" та особисто керівник - Морзе Наталя Вікторівна щиро вітає Вас, Ваші родини, Ваші педагогічні колективи, Ваших учнів з Новим 2014 роком!
          Добра та щирості - у Ваші душі, творчого неспокою - у помисли, любові та щедрості - у серця, благодаті та чистоти - у душі, світлих думок - у розум та прагнення, благополуччя і тепла - у домівки, визнання і успіху - у діла! 
           Хай Ваші мрії збуваються! Хай дає щедрий ужинок освітянська нива, яку Ви засіваєте зернами розуму, добра та знань! Хай у наших дітей буде світле та мирне майбутнє!