неділю, 1 березня 2015 р.

Результати конкурсу підручників для 4 та 7 класів

Шановні колеги! Завершився конкурс макетів підручників для 4 та 7 класів. Серед учасників конкурсного відбору та тих, кого рекомендувала експертна комісія, є макети підручників, підготовлені нашим авторським колективом - для 4-го та 7-го класів. Це була дуже важка та кропітка праця авторського колективу, видавництва, художників та макетувальників, учнів та вчителів, що брали участь в апробації підготовлених матеріалів! Ми дякуємо рецензентам та експертам, які гідно її поцінували. Тепер залишається вибір за вчителями. Ми маємо надію, що доклали максимум зусиль, щоб підручники були цікавими та легкими для дітей, корисними для вчителів та зрозумілими батькам учнів. У подальших публікаціях ми будемо знайомити вас із авторськими підходами, які адаптовані під потреби сьогодення, особливості учнів та тренди педагогічної науки.
З 2 березня 2015 року фрагменти підручників будуть доступними на сайті-репозитарії навчального контенту
http://ua.lokando.com/portal/statpage.php?id=common&page=competition_books.
Фрагменти, обсягом 60 сторінок зі змістом можна буде вільно переглядати та завантажувати, навіть без реєстрації. Повні тексти підручників будуть доступні для завантаження і перегляду, але в захищеному вигляді.

Цьогоріч кожен вчитель буде мати змогу визначити, за яким підручником будуть навчатись його учні. Вдалого та правильного Вам вибору, шановні колеги!

2 коментарі:

Unknown сказав...

Я бачида ваш підручник для 2 класу і робочий зошит до нього. Вони мені дуже сподобались. Мені імпонує подача матеріалу у ваших підручниках (маємо в школі ваші підручники для 5 та 6 класу). Чи плануєте ви до свого підручника Інформатика 4 клас випустити робочий зошит? Якщо так, то хотілося б побачити його макет, оскільки з підручниками потрібно визначитись за тиждень.

Ольга Барна сказав...

Дякую, пані Тетяно, за хороші відгуки! Звичайно, зошити для 4-го класу будуть обов'язково. Окрім цього до них буде електронний додаток та блог підтримки навчання.
Дякуємо, що залишаєтесь з нами!