неділю, 23 серпня 2015 р.

Матеріали до початку навчального року

                Шановні вчителі! Пропонуємо Вам добірку матеріалів для підготовки до нового навчального року:
1) календарне планування можна завантажити за посиланням

https://drive.google.com/file/d/0B6fTIfFMSQYZRkxrTEI5X2dWR0U/view?usp=sharing

                       У таблиці КТП вказані сторінки на складові навчально-методичного комплекту за умовними позначеннями: П – підручник , РЗ – робочий зошит, ЗК – зошит контролю, ЗП – зошит для практичних робіт та проектної діяльності.
2)  заготовки до вправ із рубрики Діємо - завантажуйте на сайті видавництва за посиланням: е-сховище
3) програму навчання інформатики (оновлену та розвантажену) можна завантажити на сайті МОН http://www.mon.gov.ua/activity/education/zagalna-serednya/navchalni-programy.html

Вдалого початку нового навчального року!

3 коментарі:

Unknown сказав...

Доброго дня, Ольго Василівно.
Вже три роки намагаюся купити посібники до підручників інформатики 5,6,7 класів Морзе Н. В., Барна О.В./Готуємося до уроків інформатики, 5 кл., 6 кл., 7 кл. І купити їх неможливо. В книгарнях їх не замовляють, у видавництві їх більше не друкують. Чи можливий варіант придбання електронних версій даних посібників. Потрібні ДУЖЕ!!!!! Підручники чудові, зошити теж, а посібника нема, на жаль. Поясніть, будь ласка, що і як робити вчителям, які хочуть їх придбати?
Постійно користуюся Вашими блогами. Все чудово, продумано. Дайте, будь ласка, відповідь, це лише невеличкий час займе.
З повагою Наталія Мендалюк

Ольга Барна сказав...

Доброго дня, пані Наталю! Дякуємо за високу оцінку наших матеріалів! Разом з видавництвом будемо міркувати над Вашим запитанням, бо поки електронного варіанту не розповсюджували. Поки користуйтесь матеріалами блогів. Вдалого початку навчального року!
З повагою, Ольга Барна

Unknown сказав...

Ольго Василівно! Звертаюся до Вас ще раз з питанням про електронні варіанти посібників. Чи за півтора місяця якось змінилася ситуація? Друкованих, я так розумію, теж не дочекатися? Дякую за відповідь.