середу, 14 грудня 2016 р.

Файли-заготовки до розділу Текстовий процесор, 5 клас (2016)

Шановні колеги! Надсилаємо вам файли-заготовки до розділу Текстовий процесор підручника "Інформатика-5" (за новою програмою).
https://drive.google.com/open?id=0B6fTIfFMSQYZZ0U5RktfY1NjLW8

Назви файлів  подані так, як зазначені у підручнику. Усі текстові файли подані двома варіантами - із розширенням .docs  та .odt. Тому після першого завантаження архіву оберіть ті, які призначені для середовища текстового процесору, обраного Вами для вивчення у 5 класі. Якщо  для розміщення файлів Ви будете використовувати мережі, то для того, щоб не було помилок із українськими літерами і чи ї, самостійно перейменуйте файли та поясніть дітям під якими іменами вони будуть у вашому сховищі.
Вдалих уроків!

4 коментарі:

Olena Lychko сказав...

Дякую

Вадим сказав...

Шановні автори підручника!!! Я, як вчитель, отримав Ваш новий підручник. Велике дякую!!! Але виникла проблема, яку вирішити можете, наданий час, тільки ВИ. Батьки дітей 5-го класу, знайшли кошти на придбання нового підручника для своїх учнів (споносорські кошти - близько 50 екєемплярів). Але представники райво незадоволені таким перебігом подій. Оскільки, на превеликий жаль, вони не "втеме" про зміну навчальної програми у 5-х класах. Розпочали вимагати накази МОН України на підтвердження змін програм та випуску нового підручника. Тому, прохаю ВАС, надіслати або надати посилання на лист МОН України від 13.09.2016р. №1/11-11904, що рекомендує використовувати даний підручник (оскільки на офіційному сайті МОН він відсутній). Щиро дякую за розуміння!

Ольга Барна сказав...

Дякуємо за оголошену проблему, пане Вадиме! Видавництво надало нам копії усіх листів МОН із грифами підручників. Розмістило їх на сторінці Українського освітянського видавничого центру "Оріон" у мережі Facebook. Представники видавництва також розіслали дозвільні матеріали обласним методичним службам, коли я повідомила про Ваш допис. Ми можемо продублювати ці матеріали вам на пошту, якщо надішлете адресу. Обіцяємо, що повідомлення із адресою буде видалено з блогу так само, як ми видаляємо усі такі повідомлення, щоб ніхто не зловживав нею.

Вадим сказав...

Дякую! vadimbogatyr@ukr.net