неділю, 17 серпня 2014 р.

Електронна версія підручника "Інформатика-5"

        Шановні колеги! Як і було анонсовано, Міністерство освіти та науки запровадило репозитарій підручників за адресою http://uatest.lokando.com/ . Щоб мати доступ до ресурсів, слід спершу зареєструватись. Але навіть для зареєстрованого користувача поки що не викладено підручник з інформатики, але маємо надію, що він скоро там "пропишеться". Електронна версія для перегляду відкрита для усіх користувачів мережі без реєстрації на сайті видавництва Видавничий дім "Освіта"
Підручник «Інформатика» для 5 класу створено відповідно до Державного стандарту базової і повної середньої освіти та новій навчальній програмі. Підручник складається з чотирьох розділів, кожний з яких розбито на параграфи в яких викладено теоретичний матеріал, та практичні роботи, передбачені програмою.
Навчальний матеріал викладений у цікавій, доступній формі, спрямований на розвиток творчих здібностей, логічного мислення, кмітливості та навичок самоосвіти. Запропоновані рубрики («Вивчаємо», «Діємо», «Обговорюємо», «Міркуємо», «Працюємо в парах», «Головоломки», тощо) зроблять навчання цікавим . Виконання цікавих практичних завдань сприятиме підтриманню інтересу п’ятикласників до вивчення нового для них предмета.

Немає коментарів: