понеділок, 31 серпня 2015 р.

Зі святом!

                     Шановні колеги! Авторський колектив навчально-методичного комплекту "Інформатика-6"  Наталія Морзе, Ольга Барна, Вікторія Вембер, Олена Кузьмінська щиро вітає Вас з початком навчального року! 
                    У цьому році ми востаннє працюємо з п'ятикласниками, які не вивчали інформатику у молодшій школі. Попереду нова віха розвитку інформатики, нові плани, цілі та завдання. Але які б діти завтра не сіли за парти - ми розуміємо, що це діти інформаційного суспільства. Вони - наше майбутнє та надія нашої держави. І від усіх нас залежить яким йому бути. Нехай знання, уміння, навички  та компетентності, які ми будемо формувати, розвивати та закріплювати на уроках інформатики зроблять наших дітей успішними та щасливими, а Вас - гордими та натхненими за плоди своєї праці. Вдалого початку та результативного фіналу!
З повагою, автори

неділю, 23 серпня 2015 р.

Матеріали до початку навчального року

                Шановні вчителі! Пропонуємо Вам добірку матеріалів для підготовки до нового навчального року:
1) календарне планування можна завантажити за посиланням

https://drive.google.com/file/d/0B6fTIfFMSQYZRkxrTEI5X2dWR0U/view?usp=sharing

                       У таблиці КТП вказані сторінки на складові навчально-методичного комплекту за умовними позначеннями: П – підручник , РЗ – робочий зошит, ЗК – зошит контролю, ЗП – зошит для практичних робіт та проектної діяльності.
2)  заготовки до вправ із рубрики Діємо - завантажуйте на сайті видавництва за посиланням: е-сховище
3) програму навчання інформатики (оновлену та розвантажену) можна завантажити на сайті МОН http://www.mon.gov.ua/activity/education/zagalna-serednya/navchalni-programy.html

Вдалого початку нового навчального року!

Нова навігація по блогу

               Шановні колеги! Ви помітили ще одну панель навігації на нашому блозі? Для кожного класу - від 3 до 7 ми підготували блог методичної підтримки. З блогами для 5 та 6 класів Ви уже знайомі, а у нових електронних публікаціях ми також будемо розміщувати матеріали для підготовки до уроків.
                Слідкуйте за змінами також на сторінках даного блогу - він буде поповнюватись цікавими і корисними матеріалами.