пʼятницю, 13 січня 2017 р.

Зміст підручника

Шановні колеги" У звязку із тим, що на сайті видавництва поуи що не розміщено матеріали щодо підручника для 5 класу, за проханням вчителів розміщуємо смторінки зі змістом.

Вдалого використання!

12 коментарів:

Ірина Бондар сказав...

Дякую за додатки до підручника. З другого семестру будемо працювати за Вашими новими підручниками.

Ольга Барна сказав...

Дякуємо, пані Ірино, за довіру! Вдалих Вам уроків!

Galina сказав...

Будь-ласка,надайте електронну версію підручника для 5 класу по новій програмі. Як можна використовувати файли заготовки, а завдання відсутні.

Unknown сказав...

Пані Галино, дякуємо за ваше запитання. Запити щодо отримання електронної версії можна надсилати на сайті e-pidruchniki. Автори згідно договору про передавання авторських прав не мають права на розміщення електронної версії. Про друковані матеріали ми уже повідомляли у попередніх дописах.

Unknown сказав...

Тобто наразі електронної версії підручника не існує?

Прострельчук Наталія сказав...

Зв'язалась із менеджером https://e-pidruchnyky.net/ Для них існування нового підручника 2016 року була новиною. Я так розумію, що електронної версії підручника не буде?

Unknown сказав...

Дякую, пані Наталю. Для мене це також новина, тому буду виясняти у нашого видавництва про стан підготовки е-підручника та його розміщення на відповідних репозитаріях. Макетуванням у друкований формат та розміщенням е-версії підручника займається видавництво.

Unknown сказав...

З огляду на попередні повідомлення наших дописувачів - немає

Unknown сказав...

Як можна замовити цей підручник?

Ольга Барна сказав...

Видавництво пропонує звертатись до відділу реалізації: (050) 230-48-27

Unknown сказав...

Нічого! Головне, щоб здорові були!

oxyksu сказав...

Вітаю, пані Ольго! Дякую за цікавий і корисний блог. Хотіла дізнатись, чи буде електронна версія підручника для 5 класу? Якщо так, то де і коли можна буде його завантажити?