понеділок, 31 березня 2014 р.

Презентація НМК "Інформатика- 6"

                 Шановні колеги! Наприкінці навчального року ми завжди спрямовуємо свої думки на майбутнє. Адже канікули швидко минають не тільки у школярів, а й у їх вчителів також. Підготовка до нового навчального року уже розпочалась. Недарма ж народна мудрість рекомендує готувати сани улітку. Маю до Вас повідомлення, що навчально-методичний комплект "Інформатика-6" авторським колективом під керівництвом Морзе Наталі Вікторівни підготовлено. Ми уже ознайомлювали колег Хмельницької, Полтавської областей та м. Києва із пропонованими матеріалами та підходами до їх створення. Пропонуємо Вам  презентацію НМК "Інформатика-6":
https://drive.google.com/file/d/0B6fTIfFMSQYZVlB3X045aUpGNTg/edit?usp=sharing
                 Для підтримки навчання інформатики у 6-му класі плануємо створити блог, у якому будемо розміщувати матеріали до уроків та заготовки файлів.
                Окремо зазначаємо, що на сторінках блогу маємо на меті публікувати матеріали, що допоможуть Вам опанувати нові програми, які пропонуються до вивчення у 6-му класі: середовище створення та виконання алгоритмів Скретч,  текстовий процесор LibreOffice Writer та інші.
                Дякуємо, що залишаєтесь разом з нами!

Немає коментарів: